” Banana ” lui Traistariu, motiv de scandal la balul Bobocilor din Cluj !

0
484

” Banana ” lui Traistariu, motiv de scandal la balul Bobocilor din Cluj !

CU BANANA ÎN GURĂ la Balul Bobocilor! PROBĂ PERVERSĂ virală la Cluj cu liceeni de 15, 16 ani.
Petrecerea de la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Telecomunicații Augustin Maior, din Cluj, s-a încins atât de tare încât la un moment dat organizatorii au ”sărit calul”. La pretrecere s-a consumat alcool în cantități industriale, mesele elevilor fiind pline cu sticle de bere. Organizatorul s-a gândit că ar fi foarte bine să anime petrecerea și a propus ca elevele să participe la proba de ”mâncat banana”. Așa se face că mai mulți băieți au fost așezați pe scaune, cu câte o banană între picioare, iar mai multe eleve au pornit într-o cursă contra cronometru de ”mâncat banana”.

Scena a fost comparată de mulți ca o mimare a unei scene de sex oral dar nimeni s-a sinchisit să arate penibilul momentului, cei prezenți fiind într-un delir continuu.

Nu se știe dacă la fașa locului au fost sau nu profesori. Una dintre eleve a comentat pe facebook că nu a fost niciun profesor de față. ”In plus la bal nu erau profesori, trebuia sa fie mai picant cum altfel sa impresionezi prostimea, iar daca chiar consideram provocarea asa sugestiva, vina e a celor care au venit cu ideea provocarilor, adica organizarea”, a spus Diana.

Asa cum spunea azi un vlogger in mare voga de la noi : Vinovat in toata treaba asta este nimeni altul decat Mihai Traistariu si celebrul sau hit al anilor 2000 – ” BANANA „.

Iata ca dupa atatia ani, piesa BANANA care a spart topurile pe vremuri, revine in atentia pustanilor de liceu, facand deliciul printre balurile de boboci !

Va lasam sa ascultati versurile mirobolantei BANANA, cantata de celebrul Mihai Traistariu pe vremea cand debuta in show-biz-ul actual cu trupa Valahia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here