Caz înfiorător în SUA. Un cuplu este acuzat că şi-a ţinut flămânzi şi în captivitate cei 13 copii

Un cuplu din California este acuzat de poliţia americană că şi-a ţinut flămânzi şi în captivitate cei 13 copii. Deşi şapte dintre aceştia atinse demult vârsta maturităţii, felul în care arătau, în momentul când au fost salvaţi, i-a îngrozit pe martorii scenei. Toţi aveau vârste cuprinse între 2 şi 29 de ani, erau înfometaţi şi foarte slabi, iar unii dintre ei erau legaţi de paturi.

Cazul înfiorător a ieşit la iveală după ce o tânără, care susţinea că are 17 ani, a anunţat serviciul de urgenţă. Ea a spus că a reuşit să scape din casa în care mama şi tatăl o ţineau captivă împreună cu fraţii şi surorile ei.

Poliţiştilor sosiţi la faţa locului nu le-a venit să creadă. Fata nu părea să aibă mai mult de 10 ani pentru că era foarte slabă, iar din cauza malnutriţiei, toţi fraţii ei arătau la fel.

„Erau foarte palizi, ca şi cum nu văzuseră niciodată soarele”, a spus un poliţist.

„Toţi erau foarte supli din cauza lipsei de mâncare”, a zis alt poliţist.

Victimele au fost internate pentru investigaţii medicale, iar poliţiştii urmează să afle cât timp au fost ţinuţi captivi cei 13. Părinţii lor au fost arestaţi fiind acuzaţi de tortură şi rele tratamente aplicate minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here