CUTREMURATOR ! Ionela Prodan a murit ! Care au fost ultimele cuvinte ale artistei ? A vorbit cu Anamaria, chiar înainte să moară.

0
4636

CUTREMURATOR ! Ionela Prodan a murit ! Care au fost ultimele cuvinte ale artistei ? A vorbit cu Anamaria, chiar înainte să moară.

Ionela Prodan a murit, luni seară (16 aprilie), la orele 21:00. Cântăreața de muzică populară a fost internată în spital mai bine de o lună și jumătate. Ea s-a stins din viață pe un pat de spital, la Elias. Alături de ea a stat zi și noapte fiica ei, Anamaria Prodan, care nu s-a clintit nicio clipă de lângă artistă. Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan le-a auzit chiar fiica ei.
Vestea că Ionela Prodan a murit a șocat o țară întreagă! Deși săptămâni la rând s-a vorbit despre boala ei, toată lumea spera ca artista de muzică populară să se facă bine. Din păcate, organismul cântăreței în vârstă de 70 de ani a cedat. Anamaria Prodan a fost și ultima persoană cu care artista a vorbit. Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan au fost făcute publice de persoane aflate la Spitalul Elias.
„De câteva zile, marea artistă nu mai reacționa la tratament. De aceea, a fost nevoie iarăși de intervenția medicilor, care au băgat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de făcut. Totuși, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii și s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o mama și i-a spus: Gata. mă duc! Atât. A mai apucat să o audă pe  Anamaria spunându-i că o iubește enorm și viața sa s-a sfârșit”, au declarat surse din spital, potrivit wowbiz.ro.
Mesajul postat de Anamaria Prodan după moartea mamei sale
”TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!
Când viața greu te va ncerca
Și n suflet teama ți va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranța moare ultima !
Nu te lasă încovoiat
De drumul greu, întortocheat
Ce soarta ți l așterne n fata
Nu i fa pe plac la șugubeață !
Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecătoare
Pe a omului vieții cărare!
Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!”, a scris Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a murit! Interpreta de muzica populara s-a stins din viata luni seara, la ora 21:00, din cauza unui stop cardio-respirator iresuscitabil, au anuntat medicii de la spitalul Elias.

Ionela Prodan era internata de mai bine de o luna din cauza unor afectiuni grave la ficat si pancreas.

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice”, anunţă unitatea medicală.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situaţiei date, mai precizează spitalul.

www.ementi.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here