Dan Negru, despre cum i-a refuzat Andrei Gheorghe ultima invitaţie la emisiune. “Nu fi bou”

Dan Negru, despre cum i-a refuzat Andrei Gheorghe ultima invitaţie la emisiune. Realizatorul tv a scris un mesaj emoționant pe contul de socializare, unde a împărtășit fanilor, ultimele discuții pe care acestea le-a avut cu omul de radio, cu ceva timp, înainte ca acesta să moară.

Nu fi bou. Nu mă mai chema! – asa mi-a refuzat ultima data Andrei invitația de a veni in show-ul meu! Eram in restaurantul Nobil din Chișinău, lucram amandoi pentru PrimeTV și îl tot băteam la cap sa vina invitat la “Blonde” împreuna cu Vadim Tudor. Ma refuza mereu! La Chișinău, când voia sa nu inteleg ce spune o rupea pe rusește cu cei din jur! Cand a fost arestat pe motiv ca ar fi consumat droguri, PRO nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sarbu l-a susținut public..Cool, cu energie și lumina”, a fost mesajul scris de Dan Negru.

Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Din primele cercetări se pare că jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator, cu aproximativ 12 ore înainte să fie găsit, în baia casei sale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here