Doliu in PSD! Unul dintre baronii partidului a murit in urma unei infectii severe

0
425

Doliu in PSD! Unul dintre baronii partidului a murit in urma unei infectii severe

Nicolae Mischie a fost deputat din partea PSD, presedinte al Consiliului Judetean Gorj si presedinte al PSD.

Acesta are o contributie mare la infiintarea Universitatii „Constantin Brancusi“ din Targu Jiu. In schimb, el a fost primul care a primit titulatura de „baron“ ca urmare a modului autoritar de a conduce judetul Gorj, in perioada in care s-a aflat la conducerea judetului, informeaza igj.ro.

El a fost arestat in luna martie 2013, fiind condamnat de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie la 4 ani de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunilor de trafic de influenta si luare de mita. In perioada 1999-2002, omul de afaceri Clement Mocanu a efectuat lucrari de constructii si de renovari in valoare de 450.000 de lei la trei cladiri care ii apartineau lui Nicolae Mischie.

Nicolae Mischie s-a nascut pe 2 martie 1945 in satul Godinesti, din judetul Gorj, fiind fiul lui Alexandru si al Mariei Mischie. Este cel mai mic dintre cei 15 frati. A copilarit si a absolvit scoala generala in comuna natala Godinesti, judetul Gorj, dupa care a urmat cursurile Scolii Pedagogice din Bucuresti in perioada anilor 1959-1965, ramanand insa legat spiritual de comunitatea sa natala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here