Genial ! Ce inseamna sa fii lider ! Citeste si ia aminte !

Nu are importanta daca știrea chiar e adevarată sau falsă, importante sunt învăţămintele.
……… Un grup de lupi: cei trei în fată sunt bătrâni și bolnavi, merg în fată pentru a stabili ritmul grupului de alergători, ca să nu mai rămână în urmă. Următorii cinci fac parte din grupul celor puternici, având sarcina de a proteja partea din fată dacă există un atac. Cei din mijloc sunt întotdeauna protejati de orice atac. Cei cinci din spatele lor sunt de asemenea lupi puternici și ei pregătiţi să se lupte pentru haită; Aceștia au sarcina să protejeze partea din spate dacă există un atac. Ultimul este LIDERUL. El se asigură că nimeni nu este lăsat în urmă. Păstrează echipa unită și pe aceeași cale. El este întotdeauna gata să alerge în orice directie pentru a proteja și servește ca apărătorul întregului grup.

Doar în cazul în care cineva a vrut să știe ce înseamnă cu adevărat să fii lider. Nu este vorba de a fi în faţă. Înseamnă să ai grijă de echipă. Iar grupul lupilor pregătiti oricând de luptă, dovedesc ca nu eşti puternic abuzându-i pe cei slabi, ci asigurandu-le protecţie.
Din amplasare lupilor bătrâni, putem învăţa ca ritmul lor, ce poate părea că încetineşte haita în drumul ei, nu trebuie să fie o cauză pentru a fi lăsaţi în urmă. Candva ei făceau parte din grupul lupilor puternici, gata să se lupte pentru ca haită să aibă continuitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here