Sora Cecilia, din mănăstirea Santa Fe, Argentina … surâde astfel în momentul morții …

0
3964

Sora Cecilia, din mănăstirea Santa Fe, Argentina … surâde astfel în momentul morții …

 

Astăzi vă împărtășim o veste tristă din punct de vedere uman, dar iradiantă în ceea ce privește credința trăită pentru veșnicie și încrederea în îmbrățișarea lui Dumnezeu Tatăl.

Sora Cecilia, din mănăstirea Santa Fe, Argentina, suferea de cancer pulmonar. Ceea ce i-a impresionat foarte mult pe cei din jurul ei a fost zâmbetul cu care a închis ochii părăsind această lume și bucuria acesteia, precum a unei persoane care se pregătește pentru o întâlnire mult-așteptată, după cum se poate vedea din fotografii.

Carmelitanele din Santa Fe au anunțat moartea maicii Cecilia cu un text scurt dar profund, trimis membrilor ordinului și tuturor prietenilor acestora:

Dragi frați, surori și prieteni:

Vă transmitem doar câteva rânduri pentru a vă spune că sora noastră iubită a adormit cu multă pace în Domnul, după o boală dureroasă pe care a îndurat-o întotdeauna cu bucurie și dăruire pentru Mirele ei Divin. Vă transmitem toată dragostea noastră pentru sprijinul și rugăciunile cu care ne-ați însoțit în această perioadă, atât de dureroasă, dar în același timp minunată. Noi credem că sora noastră a ajuns direct în Rai, dar vă cerem să continuați să o amintiți în rugăciunile voastre, iar ea din cer vă va răsplăti. O mare îmbrățișare din parte surorilor ei din Santa Fe.

1 COMENTARIU

  1. Doamne, odihneste acest suflet atat de luminos, in loc minunat unde a disparut durerea si necazurile lumii perisabile. Si in clipa despartirii de aceasta lume a daruit lumii un zambet pentru ETERNITATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here